Själv kombinerade vi helgens hedniska firande med en klassisk skånsk gåsamiddag. Svartsoppa med kråskorv, äppelbitar och sviskon till förrätt. Gås med ädla tillbehör så som hasselbackspotatis, brysselkål, rödkål, gelé, äpplemos, och gräddsås, till varmrätt. Och så skånsk 'ipplakaga' med vaniljvisp till efterrätt. Fy fasen vad gott! Glöm aldrig - fett är gott!
måndag 2 november 2009
Höstreflektioner
Själv kombinerade vi helgens hedniska firande med en klassisk skånsk gåsamiddag. Svartsoppa med kråskorv, äppelbitar och sviskon till förrätt. Gås med ädla tillbehör så som hasselbackspotatis, brysselkål, rödkål, gelé, äpplemos, och gräddsås, till varmrätt. Och så skånsk 'ipplakaga' med vaniljvisp till efterrätt. Fy fasen vad gott! Glöm aldrig - fett är gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar